Menu

Virksomhed

Styrk sundheden i din virksomhed

Det er blevet tid til at gå et skridt længere.
Frugt- og motionsordninger er fine, men det er ikke nok. At tale med medarbejdere om at øge deres sundhed, virker ikke hvis medarbejderen ikke ved HVORDAN!

Nu har vi tilbudt medarbejdere coaches og personlig udvikling siden 90’erne, det er blevet normalt at tilbyde medarbejdere hjælp med deres personlige problemer, men ikke i forhold til deres vægt og deres generelle sundhed. Men vi ved godt at det betyder noget, både vægten, kosten, motionen, søvnen, trivslen og velvære, det går hånd i hånd og det hele påvirker vores energi, vores immunforsvar og vores sygefravær.


Book et foredrag

Der er to forskellige foredrag til virksomheder, et til dine medarbejdere og et til din ledelse. Ledelsesforedraget vil også egne sig godt til konferencer hvor der kommer ledere mm.

Foredraget varer 1½ til 2 timer.
Inden foredraget tager vi en snak om hvad jeres særlige behov i virksomheden er og områder specifikke for jer kan inddrages.Sundhedssamtaler for medarbejdere

Individuelle samtaler kan sættes op på mange måder.

Du kan indarbejde et medarbejdertilbud i forbindelse med en strategi om øget sundhed, i forlængelse af et sundhedstjek eller bare som et tiltag til bedre trivsel på arbejdspladsen.

Du kan have sundhedssamtaler, som et tilbud der gives i forbindelse med omsorgssamtaler. Som leder der afholder omsorgssamtaler er du ikke klædt på til at tale med medarbejderen om sundhed og det er heller ikke dit job at gøre dette, samt du kan komme til at overskride en personlig grænse for hvad du skal blande dig i. Jeg giver dig i stedet mulighed for at tilbyde medarbejderen en personlige sundhedssamtale med mig i forbindelse med jeres omsorgssamtale.
Sammen planlægger vi et forløb der passer til netop jeres virksomhed og jeg laver et individuelt forløb til hver medarbejder der ønsker dette.

Både sundhedssamtaler og foredraget kan stå alene, men skal der virkelig ske ændringer og sygefraværet påvirkes, anbefales det at starte med foredraget til medarbejdere og derefter indarbejde de individuelle samtaler i virksomheden.

Sammensætter vi et forløb for din virksomhed inkluderer dette samtaler om hvad I som virksomhed kan gøre for at hjælpe medarbejderne og derved virksomheden på rette vej.


Min baggrund for at forstå din virksomhed

Foruden min passion for at øge befolkningens viden om sundhed, samt øge denne, har jeg siddet som leder i 7 år.

Jeg har set på nært hold hvad der sker når der indføres frugtordninger, sundhedstjek mv. og jeg har afholdt hundrede af omsorgssamtaler uden indhold, da grænserne for hvad vi taler med medarbejderne om, gør de ingen virkning har.