Om mig

Jeg hedder Anja Winchler. Jeg er midt i livet, mine børn er flyttet hjemmefra og jeg er lykkelig mormor. Jeg bor på landet hvor jeg nyder at kunne se langt, at være alene og at bruge tid på mine dyr.

Jeg har arbejdet i det offentlige system i over 15 år og 2 år i det private. De sidste 9 år har jeg været ansat som personale leder.
Jeg har i mange år brændt for at udvikle mennesker, både mig selv og andre.
Hvilket er årsagen til at jeg i dag sidder med uddannelser som kostvejleder, Shadow facilitator, Nudge konsulent og LEAN manager og jeg mener at disse uddannelser og den viden og erfaring jeg har, giver mig den perfekte værktøjskasse til at hjælpe andre på deres vej mod et sundere liv.

Jeg tror på dette skal gøres ved at kigge på det hele menneske, vi kan ikke opdele os selv i en faglig og privat person, vores tid i arbejdstid og fritid, vores sundhed i kost og personlig udvikling. Vi er kun ét menneske, vi har kun én tid og vi har kun én krop.

Jeg brænder for at øge befolkningens sundhed og jeg tror på at vejen til dette er at øge viden om sundhed, samt anskue det hele menneske og den hele sundhed.

Det sunde menneske er i balance, både i krop og sjæl.

Min passion omhandler derfor både den fysiske sundhed, kost, motion og søvn, samt den psykiske sundhed, balance og personlig udvikling.